Quan les petits s’integren

Van passant els mesos…teniem un bebé a casa, després un bebé gran i un de petit; després una mini personeta i un bebé gran.

I ara tenim dues mini personetes, que ja entenen força bé el que els hi dius, que van sent cada cop més independents i que juguen juntes (i es barallen també, es clar)

D’aquest moment hi ha una cosa que m’encanta. m’encanta veure com els meus bebés tenen curiositat per les activitats familiars, veure com cada cop estan més integrats a les activitats que fem els adults, de forma que ara ja son activitats de familia.

nosaltres sempre hem anat amunt i avall amb les nens, a tot arreu, però fins ara no participaven activament del procés, del anar, de les ganes d’anar-hi, dels plans. abans les portàvem, ara venen.

I parlo des de dinars familiars, preparar viatges, anar al cine, anar a veure un partit del barça, a comprar un regal, seure a llegir, jugar tots junts…cada cop més, les activitats ja son més familiars que mai.

I hi ha una cosa que sé, i esperem saber valorar. ara son activitats familiars i, igual que l’etapa des de bebes fins ara ha passat ràpid, també passarà ràpid aquesta estapa i arribarem a una altra, aquella on els amics seran el més important a la vida de les nenes, i passar temps amb els pares ja no molarà molt. sí, falten 10 anys així, pero passen molt ràpid, ja ho sabem!

així que tinc el propòsit d’aprofitar aquesta etapa que tot just ara comença, per veure si aconseguim activitats que molin molt, que els agradi repetir-les tant que, quan entrin a l’adolescència, segueixin guardant un espai per fer-les.

Veurem que passa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s