La llum al final del túnel

Posem-nos en pensar en la part més dura de la maternitat/paternitat: la falta de son, les llargues tomes de lactància que en alguns casos semblen no tenir pausa, els mil canvis de bolquers, en qualsevol lloc o moment, ensenyar i cuidar i estar pendent i preocupar-nos 24 hores al dia, i que 24 hores no donin per res. I per no mencionar les rabietes i demés…

Posem a més que parlem de pares de més d’un fill.

Hi ha un moment, del que parlem des que sabem qua estem esperant el segon (alguns des del primer i tot!) i que arriba sense que ens adonem, aquell moment en el que et dones compte que estàs llegint. Sí sí, és diumenge a la tarda i estàs llegint un llibre.

I aixeques la vista, i no hi ha un caos davant teu. No has d’aiecar-te per res en aquell moment.

Davant teus tens dues germanes. Dues nenes que han aprés a conviure juntes. Que juguen juntes. Que estan creixent juntes. Que, com es normal, es barallen. Pero que també s’acompanyen, es cuiden, s’estimen.

Lluny queden els dubtes de com criar dos fills, lluny queden les pors a les enveges, als gelos, a com se sentirà la gran, a si la petita tindrà prous espais.

Ahi estan, totes dues, com una llum a final d’un petit túnel que no a estat fàcil, que és un de tants túnels que haurem de passar. Allà estan, daant teu, dues germanes, dues amigues, juguen juntes…elles soles!

Probablement aquest moment duri 5 minuts, o menys! Després et necessitaran, es barallaran, voldràn jugar amb tu, o cadascuna es posarà a jugar a una cosa diferent. Però és una primer mostra, una primera mostra del que serà una gran amistat.

M’encanta.

feslike!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s